Heihachi Mishima keert terug in TEKKEN 8 met nieuwe content

Heihachi Mishima, een bekend personage uit de TEKKEN-reeks, is toegevoegd aan het roster van TEKKEN 8, waarmee het totaal aantal speelbare vechters nu op 35 komt.

Heihachi is de derde personage die beschikbaar is via de Character Year 1 Pass, naast Eddy en Lidia. In de verhaallijn van de reeks leek Heihachi aan het einde van TEKKEN 7 te sterven, maar hij keert terug met een aangepaste vechtstijl die hij heeft opgedaan tijdens zijn tijd bij de Tekken-monniken.

Naast Heihachi is er een nieuw level beschikbaar, de GENMAJI TEMPLE, dat apart kan worden aangeschaft. Tegelijkertijd brengt de game-update versie 1.08 nieuwe gratis content, waaronder de Story Mode Unforgotten Echoes. Deze modus, die een extra verhaallijn toevoegt aan het hoofdverhaal van TEKKEN 8, volgt personages zoals Eddy, Lidia en Heihachi. In deze modus zijn deze personages speelbaar, zelfs voor spelers die hen niet in bezit hebben.

Verder bevat de update enkele nieuwe functies, zoals de optie om een personage in het hoofdmenu te zetten en de mogelijkheid om online te oefenen met vrienden in de TEKKEN Fight Lounge. Ook is er een nieuwe TEKKEN Fight Pass. Wil je meer weten over het complete TEKKEN-roster, check dan alle fighters hier.

TEKKEN 8 is beschikbaar op Xbox Series X|S en de uitbreiding is vanaf nu beschikbaar!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties