Harry Potter: Quidditch Champions roadmap onthuld

Afgelopen week kwam met Harry Potter: Quidditch Champions eindelijk weer een game uit omtrent de befaamde sport uit de tovenaarswereld. Maar mocht je al wat verder zijn in de game en wachten op nieuwe content, dan hebben we goed nieuws.

Warner Bros heeft namelijk de roadmap onthuld van Quidditch Champions. En daaruit blijkt dat spelers op regelmatige basis nieuwe content en evenementen mogen verwachten. Zo staat voor oktober een Halloween event op de planning waar fans op korte termijn meer over gaan horen. In de winter starten we vervolgens met Season 1.

Dit seizoen wordt eigenlijk opgedeeld in meerdere thema’s. Zo gaan we meer zien omtrent defence against the dark arts. Ook de feestdagen mogen daarbij niet ontbreken en daarom staat Holidays at Hogwarts op het programma en als afsluiter mogen we ook nog het Yule Ball Event verwachten.

Daar blijft het echter nog niet bij. Fans vragen massaal om de mogelijkheid om de pvp in 6v6 te spelen. Warner Bros laat weten dat deze modus nog op de planning staat voor 2024. We voorspelden het eerder al, maar de kans is dus groot dat Quidditch CHampions nog lange tijd ondersteund gaat worden. Ben je benieuwd naar de game? Lees dan zeker even onze review!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties