GTA VI moet in het najaar van 2025 uitkomen

Na jaren wachten bracht Rockstar al weer vijf maanden geleden de eerste trailer uit van GTA VI. Hierin liet men weten dat deel 6 in de legendarische franchise op de planning stond voor 2025. Uitgever Take Two laat weten, wanneer dat dan precies moet worden.

GTA VI stond namelijk al op de planning voor het fiscale jaar 2025. In hun fiscale jaarrapport laat Take Two weten te maken te hebben met een behoorlijk verlies. Deze komen deels door uitgaven die te maken hebben met bepaalde aankopen en reorganisatiekosten.

In meerdere interviews laat Take Two CEO Strauss Zelnick echter weten dat er hard wordt gewerkt aan GTA VI en dat het de bedoeling is dat de game in de herfst van 2025 moet uitkomen. Zelnick liet verder weten het daarbij te laten en dat verdere info gedeeld wordt wanneer ontwikkelaar Rockstar Games daar klaar voor is.

De allereerste trailer van GTA VI dateert alweer van 5 december 2023. Hierin maakten fans kennis met hoofdpersoon Lucia, die niet bepaald een braaf was. De game zal zich af gaan spelen in Vicy City wat gebaseerd is op Miami. Voor nu moeten we nog even afwachten en hopen dat we binnenkort weer verwend kunnen worden met een nieuwe trailer. We houden jullie op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties