Gratis DLC ‘Throes of the Watchmaker’ voor Sea of Stars aangekondigd

Sabotage Studio heeft aangekondigd dat Sea of Stars in het voorjaar van 2025 een gratis DLC-uitbreiding krijgt: Throes of the Watchmaker. In deze nieuwe avonturen verkennen Valere en Zale de magische wereld van Horloge, een klokwerkstad die wordt bedreigd door een vervloekt carnaval.

Met Throes of the Watchmaker krijgen spelers niet alleen een nieuw verhaal voorgeschoteld, maar ook vernieuwde vechtstijlen voor de hoofdpersonages. Zale krijgt een juggler-gebaseerde stijl, terwijl Valere haar vaardigheden toont als acrobaat. Bovendien wordt er een nieuwe speelbare held geïntroduceerd: Artificer, een mechanische scherpschutter. En het beste van alles? De volledige uitbreiding is speelbaar in co-op voor drie spelers, perfect om samen met vrienden de uitdagingen van Horloge aan te gaan. In bovenstaande aankondigingstrailer kunnen spelers een eerste indruk krijgen.

Over Sea of Stars

Sea of Stars is een turn-based RPG die geïnspireerd is door klassieke games uit de jaren 90. Het combineert nostalgische pixelart met moderne gameplay-mechanics en vertelt het verhaal van twee kinderen van de zonnewende, Valere en Zale, die de krachten van de zon en maan moeten combineren om een dreigende kwaadaardige alchemist te verslaan.

Met een focus op strategische gevechten, een meeslepend verhaal en prachtige omgevingen, biedt Sea of Stars een rijke en boeiende ervaring voor liefhebbers van retro-RPG’s en nieuwe spelers die het genre willen ontdekken. In de XBNL-review schreef gast-redacteur DM4S er het volgende over: “De game voelt, met zijn prachtige art-style en soundtrack, retro en vernieuwend tegelijk. Het gevechtssysteem biedt een mooie tactische lading, mede door het mid-battle swappen van teamgenoten. En het leuke overkoepelend verhaal met leuke side quests zorgt ervoor dat je benieuwd blijft naar wat komen gaat”.

Releasedatum

De Throes of the Watchmaker-DLC verschijnt in het voorjaar van 2025 op de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties