Kennen we de game Driver nog? Die met die idioot lastige tutorial in die parkeergarage? De laatste game uit die serie was Driver: San Fransisco die in 2011 op de Xbox 360 uitkwam. Ubisoft zegt dat ze ‘actief werken’ aan die franchise. Zou er dan eindelijk een nieuwe titel uitgebracht gaan worden?

In 2021 kondigde Ubisoft dat ze een live action TV-serie gingen maken van Driver. Er gingen wat geruchten dat die productie niet helemaal lekker ging. Afgelopen week maakte Ubisoft dan ook bekend dat die serie er niet meer gaat komen. Desondanks verklaarden ze ook dat ze actief aan het werk zijn met de Driver-franchise.

Goed, er is dus geen enkele aanwijzing dat het om een nieuwe game zou gaan, maar nu het TV-project gefaald is hoop ik stiekem een beetje dat ze terugkeren naar de games. Driver: San Fransisco was best een toffe titel binnen het racing genre en met de huidige consoles moet daar toch een vette nieuwe game mee te maken zijn?

Goed, het is momenteel vooral heel veel dingen invullen en speculeren. Ubisoft werkt aan de franchise en dat is eigenlijk waar we het nu mee moeten doen. Zien jullie een nieuwe Driver wel zitten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties