[Gerucht] Call of Duty: Modern Warfare 3 deze maand naar Game Pass

Het nieuws omtrent Xbox Game Pass staat afgelopen week even wat minder in het zonnetje. Maar wellicht komt daar wat verandering in met een nieuwe game die naar Microsoft’s dienst lijkt te komen.

Afgelopen week kondigde Microsoft namelijk aan dat de subscriptie van Game Pass op de schop ging. Hierbij komt er een nieuw pakket en helaas zullen hierbij ook prijsverhogingen aan de orde zijn. Benieuwd hoe dit zit? Lees dan zeker het artikel van collega Rik, die hier uitgebreid op in gaat.

Maar goed, tijd om wat zonniger nieuws te brengen. Volgens geruchten zou Call of Duty: Modern Warfare 3 deze maand nog naar de Game Pass moeten komen. Althans, dat is wat website Insider Gaming laat weten na contact met meerdere bronnen. De officiële bekendmaking zou ergens deze week nog moeten komen, waarna de game deze maand nog wordt toegevoegd aan Game Pass. Dat Call of Duty naar Game Pass zou komen is geen grote verrassing nadat Microsoft vorig jaar Activision/Blizzard overnam. Modern Warfare 3 zou echter de eerste Call of Duty game zijn die naar Game Pass komt en de verwachting is dat de rest van de franchise vervolgens niet lang meer op zich zal laten wachten.

Kijken jullie uit naar deze toevoeging?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties