Dat The Witcher 4 in productie is, dat weten we al een tijdje. Maar dat er een oudgediende bij zit die fans over de hele wereld in drie delen heeft meegenomen op z’n avonturen is een verrassing.

Niemand minder dan Geralt of Rivia keert namelijk terug in The Witcher 4. Doug Cockle, de stemacteur van Geralt heeft namelijk in een interview met YouTube kanaal Fall Damage laten weten dat Geralt of Rivia ‘aanwezig’ is in de game. Wel benadrukt hij dat de game niet om Geralt draait en ook nog niet weet wie de hoofdpersoon dan precies wel wordt.

Fans wachten ondertussen al bijna 10 jaar op een nieuw deel in de Witcher franchise. The Witcher die een trilogie afsloot kende veel positieve lof en wordt door velen gezien als één van de beste games aller tijden. Ook de uitbreidingen genaamd Blood and Wine en Hearts of Stone wisten te verbluffen. Sterker nog, tot voor kort stond de expansion met de hoogste rating op naam van The Witcher. Tot Elden Ring kwam.

Dat CD Projekt Red niet stil zit met de serie omtrent The Witcher mag duidelijk zijn. Men is namelijk ook nog bezig met een remake van de originele Witcher game. Ondertussen heeft men deel 4 van de game een team van 300 ontwikkelaars gezet. Wil je meer weten omtrent de game, kijk dan zeker eens naar dit uitgebreide artikel die mijn collega Niels heeft gemaakt begin dit jaar.

Mochten we meer Witcher nieuws hebben, dan lees je het uiteraard bij ons als eerste!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties