Gameplay van Monster Hunter Wilds getoond tijdens Gamescom

Tijdens de Gamescom Opening Night Live heeft Capcom een nieuwe gameplaytrailer van Monster Hunter Wilds gepresenteerd. Deze trailer liet voor het eerst een gevecht zien met een nieuw monster, en gaf een glimp van de coöperatieve gameplay die fans kunnen verwachten.

Monster Hunter Wilds bouwt voort op de geliefde Monster Hunter-franchise, maar brengt het naar een compleet nieuwe omgeving: een uitgestrekt, levendig ecosysteem waar spelers kunnen jagen op allerlei unieke wezens. De game biedt de kenmerkende uitdagende gevechten en diepgaande crafting-systemen, maar introduceert ook nieuwe elementen zoals dynamische weersomstandigheden en een nog grotere nadruk op samenwerking tussen spelers, zoals ook uit bovenstaande trailer duidelijk wordt.

Monster Hunter Wilds belooft een game te worden die zowel fans van de serie als nieuwe spelers zal aanspreken, met zijn mix van intense actie, strategie en prachtige omgevingen. De game moet in 2025 op de Xbox Series X|S verschijnen. Een concrete releasedatum is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties