Bleach Rebirth of Souls, de nieuwe videogame gebaseerd op de franchise van Tite Kubo, onthult meer over de gameplay en hoe spelers hun vijanden kunnen verslaan.

In Bleach Rebirth of Souls kunnen spelers de unieke vaardigheden van elk personage gebruiken om de overhand te krijgen over hun tegenstanders in stijlvolle zwaardgevechten met personages uit de franchise. Maar ze kunnen ook dingen als de Reverse Action en goed getimede precieze combo’s gebruiken om zichzelf uit een lastige positie te redden. Naarmate het gevecht vordert, kunnen personages hun iconische Bankai gebruiken om zeer krachtige en unieke aanvallen los te laten om hun tegenstanders af te maken of van een achterstand terug te komen. In bovenstaande trailer zien we hier voorbeelden van.

Over Bleach Rebirth of Souls

Bleach is een populaire manga-reeks met zwaardgevechten en actie die van 2001 tot 2016 verscheen in Shueisha’s shōnen manga magazine Weekly Shonen Jump. De tv-animatieserie werd uitgezonden van 2004 tot maart 2012 en tot nu toe zijn er in totaal vier filmversies uitgebracht. Het laatste hoofdstuk, Thousand-Year Blood War Arc, met geheel nieuwe karakterontwerpen en krachtigere personages, wordt sinds 2022 uitgezonden.

Releasedatum

Bleach Rebirth of Souls wordt momenteel ontwikkeld voor Xbox Series X|S. Een concrete releasedatum is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties