Gameplay en releasedatum onthuld van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed

In een nieuwe trailer zien we voor het eerste gameplaybeelden van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed. Kijk je mee?

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed is geïnspireerd door de film van Paramount uit 2023 en biedt spelers de kans om bekende personages zoals Master Splinter, April, Bebop en Rocksteady te ontmoeten. Spelers kunnen de controle nemen over de vier Turtles, elk met hun eigen unieke vechtstijl. De game biedt een gloednieuw verhaal en spelers krijgen een inkijkje in de gebeurtenissen na de film.

Solo en co-op

Het spel kan solo of in co-op modus voor twee spelers worden gespeeld. Verder introduceert het spel een dynamische dag- en nachtcyclus en laat spelers door de straten van New York skaten, op rails grinden en tussen gebouwen door ziplijnen. Er zijn verschillende verzamelobjecten verborgen in de met graffiti bedekte stad, die spelers kunnen ontdekken terwijl ze vechten, treinen ontwijken en zich onderdompelen in de interactieve wereld van de Turtles. De originele stemacteurs uit de film keren terug voor hun rollen, en de kunststijl van de hoofdpersonageontwerper Woodrow White is prominent aanwezig.

Releasedatum

De game wordt op 18 oktober 2024 uitgebracht en is beschikbaar voor pre-order op Xbox One en Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties