FromSoftware toont indrukwekkende launch trailer van Elden Ring: Shadow of the Erdtree

We zaten er al met smart op te wachten, de launch trailer van de DLC van Elden Ring die morgen moet verschijnen. Inmiddels heeft Bandai Namco deze gepubliceerd. Kijk je met ons mee?

In Shadow of the Erdtree brengen spelers een bezoek aan de Lands of Shadows. Bovenstaande launch trailer geeft een mooie blik op wat spelers te wachten staat. Van prachtige uitgestrekte velden tot de meest indrukwekkende bosses die FromSoftware ooit heeft weten te produceren.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree brengt spelers een nieuw avontuur dat ruim 40 uur kan duren en de ontwikkelaar kennende heb je dan slechts de helft van de wereld gezien. Inmiddels is namelijk bekend dat de uitbreiding veel te bieden heeft. Zo zijn er 8 nieuwe wapengroepen, 95 nieuwe wapens en 10 nieuwe schilden toegevoegd. Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Spelers kunnen op zoek gaan naar 39 Talismans om vrij te spelen, 14 nieuwe sorceries, 28 nieuwe Incantatations, 20 nieuwe Spirit Ashes en 25 nieuwe Ashes of War. Voor wie mooi op de plaatjes wil staan weet FromSoftware 30 nieuwe armor sets in de Lands of Shadows te verstoppen.

Er is dus genoeg spul om te ontdekken om de 10 bosses en meerdere legendary dungeons mee te overmeesteren. Ga jij de DLC spelen die vanaf morgen, vrijdag 21 juni 2024, beschikbaar is? Ik in ieder geval wel!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties