Het is weer bijna weekend en dus tijd om weer eens vier gratis games uit te proberen. Dit kun je dit weekend uitproberen.

Voor iedereen met minimaal een Xbox Game Pass Core-abonnement staan er weer vier games voor je klaar om dit weekend helemaal gratis uit te proberen. En dat zijn ook niet de minsten. Het gaat om de volgende games:

  • Classified: France ’44
  • Overcooked! All You Can Eat
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  • UFC 5

Classified: France ‘44 is een turn-based strategiegame die zich afspeelt in WO II tijdens de wanhopige maanden van de aanloop naar de geallieerde invasie van Frankrijk in juni 1944. Voer het bevel over een team van geallieerde commando’s en Franse verzetsstrijders. Rekruteer elite-agenten en vorm een team om de nazi’s te bestoken met een campagne van sabotage en verwoesting. Werk met concurrerende facties om het verzetsnetwerk op te bouwen en diep in bezet gebied Duitse doelwitten aan te vallen. Maar hoe meer chaos je aanricht, des te meer de blik van de meedogenloze geheime politie, de Gestapo, op je valt.

Overcooked! All You Can Eat is de complete editie van een doldwaze multiplayer game waarin je zo snel mogelijk gerechten klaar moet maken voor hongerige gasten. Dit alles in constant ingewikkeldere en dwazere keukens. Dikke lol gegarandeerd!

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege behoeft geen introductie meer. Deze tactische Ubisoft shooter waarin je het met een squad van vijf mensen opneemt tegen een squad van vijf tegenstanders wordt al jaren gespeeld en ook ondersteund. Vooral in de E-sports wereld is de game ongekend populair. Het is niet een makkelijke game om op te pakken en samenwerken met je squad is een must, anders red je het niet. Desondanks is dit wat mij betreft de beste multiplayer shooter van de afgelopen jaren.

UFC 5 is de meest recente MMA-fighting game van EA. Het laat je in de octagon stappen en de meest brute gevechten zelf uitvoeren. Beuk je tegenstanders in elkaar en zorg dat je zelf niet te veel verwondingen oploopt.

Zoals altijd geldt ook nu weer: mocht je een game tof vinden en besluiten hem aan te schaffen dan neem je gemaakte progressie mee. Daarnaast zijn deze games ook met een leuke tijdelijke korting te verkrijgen, dus leef je uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties