Weekend! En dat betekent uiteraard weer games om gratis kennis mee te maken.

Het riedeltje is ondertussen wel bekend. Iedereen die minstens Game Pass Core heeft mag dit weekend weer een aantal games gratis proberen. Het gaat dit keer om onderstaande games:

  • Avatar: Frontiers of Pandora ( trial van 5 uur)
  • Dead By Daylight
  • For Honor
  • Sand Land ( trial van 5 uur)
  • Unturned

Avatar was al langer bekend. Die zat er halverwege deze maand al. Dit is echter wel het laatste weekend van de trial.

Dead By Daylight is een multiplayer game waarbij één iemand de rol van de moordenaar op zich neemt en probeert om de overige vier spelers te vermoorden. Een soort dodelijk verstoppertje dus, net als in de gemiddelde slasher film.

For Honor is een game waarbij je de rol aanneemt van een Viking, Samoerai, Wu-Lin of Doler en het tegen elkaar opneemt in brute melee combat. Naast een multiplayer modus biedt de game ook een campaign waarbij je een verhaal doorloopt.

Sand Land is de laatste creatie van de onlangs overleden Akira Toriyama (Dragon Ball). Als de hoofdpersoon Rao sluit je een verbond met demonen om op zoek te gaan naar een waterbron voor een stadje midden in de woestijn. Lees hier wat onze eigen evil terrorr, oftewel Matthew van de game vond.

De laatste titel is Unturned. In deze game ben je een overlevende van een maatschappij die in zombies is veranderd. Samen met je vrienden moet je bondgenootschappen smeden om te overleven.

Net als anders kun je deze games voor de duur van dit weekend ook met een stevige korting aanschaffen, dus mocht je geen genoeg tijd hebben om ze te spelen dit weekend dan kun je mooi je slag slaan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties