Na 15 december 2024 zal het niet meer mogelijk zijn om Forza Horizon 4 in de Microsoft Store te kopen.

Ook wordt de game van Playground uit de Xbox Game Pass gehaald. Playground Games laat op hun website weten dat de licenties van de populaire racegame aan het einde van het jaar verlopen. Dit zien we vaker terug bij racegames. Concreet betekent dit dat de game na 15 december niet meer te koop zal zijn. Wel is het voor bezitters van de game uiteraard nog mogelijk om Forza Horizon 4 te blijven spelen.

Einde van de Festival Playlist

Nu Forza Horizon 4 uit de schappen gaat, zal de ondersteuning voor de game ook stoppen. De Festival Playlist zal veranderen. Serie 77, die eindigt op 22 augustus, is de laatste kans om prestaties te behalen die aan de Festival Playlist zijn gekoppeld. Vanaf 25 juni worden de DLC’s van Forza Horizon 4 van platforms verwijderd. Alleen de standaard-, deluxe- en ultieme versies zijn nog te koop tot de delisting plaatsvindt.

Microsoft heeft aangekondigd dat de game de komende tijd met korting te koop is. Verder krijgen bezitters van de DLC een game-token als ze een actief, volledig betaald Xbox Game Pass-abonnement hebben. Wat deze token precies betekent is me vooralsnog onduidelijk.

Ga jij op de valreep nog even Forza Horizon 4 aanschaffen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties