Football Manager 25 lanceert op 26 november

Football Manager 25 verschijnt wereldwijd op 26 november, zo maakten Sports Interactive™ en SEGA© vandaag bekend. Het nieuwste deel in de franchise volgt op een jaar waarin FM24 meer dan 14 miljoen spelers aantrok.

Mogen we ook echt iets nieuws verwachten? De overstap naar de Unity-engine zou in FM25 moeten zorgen voor een aanzienlijke technische en visuele verbetering. De uitgever zegt hierover dat de verbeteringen onder andere tot uiting komen ‘in een vernieuwde gebruikersinterface die is ontworpen met inzichten over hoe verschillende spelers de game benaderen. De interface moet het spel eenvoudiger maken zonder de details te verliezen waar de serie om bekendstaat’.

Op wedstrijddagen zijn er ook visuele verbeteringen door nieuwe animaties die gebaseerd zijn op echte voetbalwedstrijden. Bovendien maakt het vrouwenvoetbal zijn debuut in de serie, waarbij zowel mannen- als vrouwenteams in één gezamenlijke spelwereld voorkomen. Dit wordt ondersteund door een nieuwe samenwerking met de Premier League.

Football Manager 25 verschijnt op 26 november 2024 voor Xbox Series X|S. Ook zal de game beschikbaar zijn via Xbox Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties