Flintlock: The Siege of Dawn krijgt releasedatum

Flintlock: The Siege of Dawn is een explosieve Soulslike game waarin goden en geweren botsen in een strijd om de toekomst van de mensheid.

De game wordt ontwikkeld door A44, het team achter Ashen. In deze actie-RPG open-wereldavontuur speel je als Nor Vanek, een elite-lid van het Coalitieleger, bijgestaan door Enki, een mysterieuze vosachtige metgezel. Samen gaan ze op zoek naar wraak tegen de goden en proberen ze de wereld te heroveren. De goden zijn losgelaten en veroorzaken chaos en vernietiging in het land Kian. De stad Dawn staat op instorten, en het is aan jou om de strijd aan te gaan. In bovenstaande trailer krijgen we een indruk.

De gameplay combineert elementen van souls-achtige gevechten met snelle mobiliteit, waarbij je melee-aanvallen, buskruit en magie in ritmische gevechten kunt combineren. Gebruik Nor’s buskruitvaardigheden om van bovenaf toe te slaan of snel te herstellen uit gevaarlijke situaties. De wereld van Flintlock is getekend door de goden, en het is aan jou om te overleven, te vechten en de ultieme confrontatie met hen aan te gaan.

De game wordt verwacht op 18 juli 2024 en zal beschikbaar zijn op Xbox Series X|S en Xbox Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties