Farming Simulator 25 bevat Aziatische landbouw

Farming Simulator 25, dat steeds populairder wordt op Aziatische markten, is in speelbare vorm aanwezig op de beroemde Japanse videogameshow. Uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software presenteert met trots een speelbare versie van de komende game op de Tokyo Game Show in de Makuhari Messe, Japan. In samenwerking met het Japanse, wereldwijd opererende videogamebedrijf SEGA maken de ontwikkelaars van deze bijzondere gelegenheid gebruik om de eerste Aziatische kaart in de serie te onthullen.

Hutan Pantai verwelkomt virtuele boeren
Naast de Noord-Amerikaanse en Europese maps, biedt Hutan Pantai virtuele boeren een compleet nieuwe agrarische omgeving. Met twee soorten rijst, gespecialiseerde apparatuur voor het planten en oogsten en waterbuffels die door de velden zwerven, is de onlangs onthulde map de ideale speeltuin om de nieuwe landbouwtechnologie in de game te benutten.
 
Traditionele invloeden komen samen met moderne technologie in Hutan Pantai: virtuele boeren kunnen een levendige haven met uitzicht op zee verkennen, genieten van een bergachtig decor met besneeuwde bergtoppen, over kronkelige wegen van een stad met hoge gebouwen naar een klein dorp rijden, of een afgelegen tempel bezoeken waar verzamelobjecten worden opgeslagen.

Aziatische landbouw, overal ter wereld
Naast de sfeervolle indruk die de TGS-trailer biedt, is de nieuwe map nu ook voor het eerst speelbaar. Van 26 tot 29 september kunnen beursbezoekers Farming Simulator 25 proberen op verschillende gamingstations, zodat ze de nieuwe game en Hutan Pantai uit eerste hand kunnen beleven.

We zijn bijzonder trots om de groei van het merk Farming Simulator op de Aziatische markt te zien. Dat SEGA aan boord is als betrouwbare, vooruitstrevende partner en gevestigde instelling in deze belangrijke markt, maakt ons extra enthousiast. Net zo enthousiast als onze fans, overal op de wereld, die niet kunnen wachten om zich met Farming Simulator 25 in de Aziatische landbouw te verdiepen.

Boris Stefan, Head of Publishing bij GIANTS Software

Farming Simulator 25 verschijnt op 12 november.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties