Enotria: The Last Song biedt nieuwe trailer en toont schitterende omgevingen

Fans van soulslike actie-RPG’s krijgen een nieuwe indruk van Enotria: The Last Song in de nieuwste trailer, die ons meeneemt in de magische wereld van Enotria.

Deze keer krijgen we een uitgebreidere blik op de omgevingen, wapens, en het combat-systeem dat deze game zo veelbelovend maakt. Met name de wereld waarin Enotria zich afspeelt ziet er prachtig uit. Ook de vijanden die getoond worden zijn groots, vol met details en zien er uniek uit.

De trailer roept bij mij echter ook enkele vragen op. Zo is er in de vele beelden die voorbij komen, vaak niet meer dan 1 vijand te zien. De wereld ziet er dus weliswaar mooi en gedetailleerd uit, maar is de wereld ook goed gevuld? Het valt me bovendien op dat we telkens maar korte fragmenten van de combat te zien krijgen, niet genoeg om in te kunnen schatten hoe vloeiend en dynamisch de gevechten kunnen verlopen.

Over Enotria: The Last Song

Enotria: The Last Song is een souslike actie-RPG waarin spelers in de huid kruipen van een held die door een magisch-realistische versie van Italië reist, een wereld vol mythen en legendes. In de omschrijving van de game lezen we dat Enotria: The Last Song beoogt een meeslepend verhaal met uitdagende combat te combineren, een game die precisie en strategisch denken vereist. Spelers kunnen kiezen uit een breed scala van meer dan 100 wapens, elk met hun eigen unieke vechtstijl, terwijl ze de mysteries van Enotria ontrafelen en de balans herstellen in een land dat overspoeld wordt door duisternis.

De releasedatum voor Enotria: The Last Song op Xbox is voorlopig nog onbekend. De game zal echter niet meer lang op zich laten wachten en de verwachting is dat Enotria dit najaar op de Xbox Series X|S te spelen is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties