Het EK is nog niet afgelopen of de voetbalgekte staat al weer op het punt om los te barsten. Met een nieuw seizoen en EA Sports FC 25!

Electronic Arts heeft namelijk vanavond laten weten dat EA Sports FC 25 officieël wordt onthuld op 17 juli. En ook dit jaar staan niet de minste namen op de cover. Zo vinden we niemand minder dan Jude Bellingham, Gianluigi Buffon, Zinedine Zidane, David Beckham en Aitana Bonmati terug op de cover. Ook op de cover van de Standard Edition zou Bellingham moeten plaatsnemen.

Ondertussen gonst het online van de geruchten. Zo zou FC 25 een wederopstanding binnen de voetbalgame moeten zijn die volgepropt wordt met veel gehoorde vragen uit de community en quality of life updates. Zo zou je als speler een win krijgen als je tegenstander er vandoor gaat met een gelijkspel. Daarnaast zou de walk out van spelers aangepast worden naar degene die we kennen uit FIFA 21. Hierbij betreden we vanuit het stadion het veld en gaan de deuren open als je je favoriete helden hebt gepackt.

Duplicates zouden daarnaast naar een aparte ruimte gestuurd kunnen worden, vanwaar ze gebruikt kunnen worden in een SBC. En er moet een nieuwe game mode genaamd ‘Penta’ moeten uitkomen. Wat deze in moet houden is nog onbekend, maar deze zou de huidige Volta Mode moeten vervangen. Klinkt natuurlijk fantastisch, maar neem het voor nu met een korreltje zout.

Op 17 juli weten we meer en uiteraard lees je het dan bij ons!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties