Eerste zes Final Fantasy-games nu beschikbaar op Xbox

Xbox-fans hebben eindelijk toegang tot de eerste zes Final Fantasy-games. Tijdens de Tokyo Game Show maakte Xbox bekend dat de iconische RPG’s vanaf vandaag beschikbaar zijn op Xbox Series X|S.

Het gaat om de Pixel Remaster-edities van Final Fantasy I-VI. De games lanceren met verbeterde visuals en diverse quality of life-updates. De Final Fantasy Pixel Remaster-versies brengen de klassieke games naar een nieuw publiek, met vernieuwde sprites en handige functies zoals een verbeterd save-systeem. Problemen met te kleine tekst en andere kinderziektes zijn inmiddels grotendeels verholpen.

De Final Fantasy Pixel Remaster-serie biedt een aantal extra functies. Zo kunnen spelers schakelen tussen de herschikte soundtrack en de originele muziek, en kunnen zij kiezen tussen een standaard of pixel-gebaseerd lettertype. Daarnaast zijn er gameplay-opties toegevoegd, zoals het uitschakelen van willekeurige gevechten en de mogelijkheid om de hoeveelheid verdiende ervaring aan te passen, met multipliers variërend van 0 tot 4.

Vanaf vandaag kunnen spelers met de Final Fantasy Pixel Remaster-serie aan de slag. De reeks is voor 60 euro in de Xbox Store verkrijgbaar. Ga jij deze klassiekers spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties