Eerste gameplaybeelden van Fable maken indruk

Fans zaten er al een tijdje op te wachten, maar vanavond was het zo ver. Tijdens de Xbox Showcase werden de eerste, echte gameplaybeelden van Fable werkelijkheid.

Aan de hand van narrator Humphry werden we meegenomen naar de sprookjesachtige wereld van Fable. De beste man staat bekend als Albion’s beste en grootste held. Overig een kleine disclaimer: de man is met pensioen. We zagen een vrouwelijke hoofdpersoon vervolgens de prachtige wereld van Albion betreden. Steden, bossen, uitgestrekte landschappen, het kwam allemaal voorbij.

Uiteindelijk zien we Humphry vertellen dat hij allerlei verschillende, foute keuzes heeft gemaakt, waarna de heldin achter hem komt te staan en verteld dat ‘ze’ terug is. De trailer eindigt met een vijand, wiens gezicht we niet te zien krijgen. Wel laat ze weten dat niemand in haar weg zal staan.

Helaas is er voor Fable nog geen releasedatum. Wel staat vast dat de game in 2025 uit moet komen. We kunnen in ieder geval niet wachten tot de volgende trailer verschijnt!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ambassador
Ambassador
2 maanden geleden

Ik hoop echt dat je zelf een character kan maken want ik heb geen behoefte om met een lelijk manwijf te spelen.