Een wereld vol iconische personages in Funko Fusion, vanaf vandaag speelbaar!

Funko Fusion is vanaf vandaag verkrijgbaar op Xbox Series X|S. De lanceringstrailer geeft ons alvast een kijkje in de kleurrijke werelden en personages geïnspireerd door enkele van de meest iconische films, tv-series, strips en videogames.

In Funko Fusion komen een breed scala aan NBCUniversal-franchises samen, waaronder Jurassic World, JAWS, Back to the Future, The Thing, Hot Fuzz, Chucky, Battlestar Galactica, Xena: Warrior Princess, The Umbrella Academy, en Masters of the Universe. Daarnaast zijn er ook personages uit Invincible van Skybound Entertainment en Mega Man van Capcom.

De game draait om het verslaan van de kwaadaardige Eddy Funko, die erop uit is om de wereld te veroveren. Spelers kunnen zich door verschillende universums banen, terwijl ze zich een weg vechten door talloze vijanden en uitdagingen. Elk niveau biedt een unieke mix van actie, avontuur en puzzels, terwijl je bekende gezichten tegenkomt en in iconische locaties belandt.

Met zoveel geliefde franchises die samenkomen, belooft Funko Fusion een feest te worden voor fans van popcultuur. Of je nu de nostalgie van klassieke films wilt herbeleven of de spanning van moderne tv-series wilt ervaren, er is voor elk wat wils. Ga jij de game spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties