Een tropisch avontuur met Tchia, nu beschikbaar op de Xbox Series en Xbox Game Pass

Het is vanaf deze week mogelijk om Tchia op de Xbox Series te spelen. De launch trailer geeft alvast een mooie indruk van de game.

Het eerste dat me opvalt bij het bekijken van bovenstaande trailer is de kleurrijke wereld en vrolijke muziek. In Tchia beleven spelers een tropisch avontuur in een open wereld waar zij de rol aannemen van Tchia, ‘een dapper meisje dat op een missie is om haar vader te redden van de wrede tiran Meavora’.

Eilandengroep

De prachtige eilandengroep waar de game zich afspeelt biedt talloze mogelijkheden om te verkennen, te klimmen, te zweven, te zwemmen en te zeilen. In deze sandbox-game worden spelers ‘een meester van de zwaartekracht en nemen zij het op tegen Meavora’s stoffen soldaten in creatieve gevechten’. De game is geïnspireerd door de cultuur en natuur van Nieuw-Caledonië.

Bestuur dieren en voorwerpen

Met Tchia’s ‘unieke zielsprong’ kunnen spelers elk dier en elk voorwerp besturen, ‘waardoor de wereld nog levendiger en interactiever wordt’. Spelers hebben de mogelijkheid om de oceaan als een vis te verkennen, te vliegen door de lucht als een vogel, of te graven naar schatten als een hond. De uitgebreide mogelijkheden om de omgeving te verkennen en stunts uit te voeren, zorgen voor een dynamische en boeiende spelervaring. Spelers kunnen verder jammen op hun volledig speelbare ukelele, en kunnen deze gebruiken om speciale gebeurtenissen te activeren en de cultuur van de eilandengroep te ervaren.

Tchia is vanaf nu beschikbaar op de Xbox Series en Xbox Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties