Een inkijkje in het verhaal van de Black Ops-franchise

Call of Duty: Black Ops 6 komt steeds dichterbij, en de nieuwste trailer biedt een overzicht van belangrijke gebeurtenissen uit de Black Ops-franchise.

Black Ops 6 speelt zich af in de vroege jaren ’90 en bouwt verder op de verhaallijnen uit eerdere Black Ops-titels, waarbij bekende gezichten en nieuwe personages samenkomen.

Bovenstaande trailer blikt terug op belangrijke momenten uit de vorige games, zoals “Operation 40” uit de eerste Black Ops en de hersenspoeling van Alex Mason in Vorkuta. Voor fans zijn bekende namen als Mason, Frank Woods en Viktor Reznov weer aanwezig. Ook thema’s als Project Ascension en het Numbers-programma keren terug, wat tevens ook de toon zet voor het volgende hoofdstuk in de reeks.

Met een mix van geheime missies en politieke intriges lijkt de campagne van Black Ops 6 een vervolg te worden dat verder bouwt op de verhaallijnen waar de serie om bekendstaat. De trailer geeft alvast een voorproefje van wat spelers kunnen verwachten wanneer Black Ops 6 op 25 oktober 2024 op de Xbox Series X|S en Xbox Game Pass verschijnt.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Little 3vil
Little 3vil
6 dagen geleden

Zin in!