EA toont het vernieuwde Ultimate Team in FC 25

Recent werd door EA de volgende voetbalgame aangekondigd. We hebben het natuurlijk over EA Sports FC 25. En wellicht de meest gespeelde game mode is in een nieuwe trailer uitgelicht.

We hebben het dan natuurlijk over Ultimate Team. In deze Game Mode verzamel je spelers aan de hand van kaarten waarna je ze op het veld in kan zetten. Dit jaar wordt er flink de bezem doorgehaald door EA. Zo voegt men de nieuwe game mode Rush toe. Hiermee kun je met vier andere vrienden tegen een ander team van vijf strijden.

Daarnaast zijn de work rates van spelers verwijderd. In plaats hiervan zijn er zogeheten roles toegevoegd. Deze kunnen gedurende het seizoen wijzigen. Daarnaast hebben de trainers ook een soortgelijk iets gekregen. Hierdoor wordt het toewijzen van een trainer een stuk persoonlijker. Daarnaast worden evolutions minder streng, zodat je meerdere spelers tegelijkertijd kunt ddoen. Oh en je mag de kaarten in kwestie zelf naar wens aanpassen en voorzien van een achtergrond!

Maar dat is nog niet alles, want één van de grootste irritaties uit de game wordt eindelijk aangepakt. Dubbele kaartjes hoef je niet meer snel te verkopen. In plaats hiervan komt er een speciale opslag waar je dubbele kaarten naar toe kunnen. Van hieruit kunnen de puzzels genaamd SBC’s gedaan worden. En spelers na zoveel wedstrijden contracten geven? Dat is niet meer nodig gezien de functie verdwijnt.

In plaats van een minimaal aantal wins in Rivals gaan we aan de slag met een puntensysteem. Dit heeft als voordeel dat hoe meer potjes je speelt, des te beter de beloningen die je krijgt. Echter: kun je ook weer zakken in divisie!

Vanaf 27 september is EA Sports FC 25 beschikbaar. Spelers met de Ultimate Edition mogen echter al vanaf 20 september met de game aan de slag. Gaan jullie hem spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties