EA toont eerste beelden van Rush Mode in FC 25

Afgelopen week was het zo ver: EA Sports FC 25 werd onthuld. En in het volgende deel werd ook een nieuwe game mode genaamd Rush aangekondigd. Daarom is het nu tijd voor de eerste beelden!

In Rush nemen spelers het in team van 5 tegen 5 tegen elkaar op. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een kleiner veld. EA beloofd dat de gameplay hetzelfde blijft, maar dat er ook kleine tweaks zullen zijn. Zo is de Kick Off anders dan we gewend zijn. Spelers beginnen aan hun eigen kant van het veld en de bal wordt in het midden gedropt. Vervolgens is het aan spelers de taak om naar het midden te ‘rushen’ om de bal als eerste te bemachtigen.

Daarnaast is het veld verdeeld in drie helften. Spelers kunnen alleen in de derde helft (de helft van de tegenstander) buitenspel staan. Spelers krijgen daarnaast geen rode kaart, maar een blauwe bij een serieuze overtreding. Dit resulteert er in dat een speler tijdelijk het veld mag verlaten. En speel je gelijk tegen de tegenstander? Dan wordt Golden Goal ingevoerd waarmee het eerste team dat scoort wint. En lukt het dan nog niet? Dan volgt een 1 tegen 1 penalty shootout. Oh en voel je vrij om spelers uit je Ultimate Team mee te brengen naar het veld. Maar daar stopt het niet, want Rush kent net als Ultimate Team z’n eigen seizoen. Hierbij kunnen spelers door matches te spelen XP verdienen die ze kunnen gebruiken om rewards te ontgrendelen.

Benieuwd geworden naar de game? EA Sports FC 25 is vanaf 27 september beschikbaar. Eigenaars van de Ultimate Edition beschikken over vroege toegang en mogen vanaf 20 september aan de slag.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties