EA SPORTS WRC lanceert seizoen 5

EA SPORTS™ WRC heeft haar vijfde seizoen gelanceerd, boordevol nieuwe content en uitdagingen voor rallyfans. In dit artikel lees je de hoogtepunten.

De game van EA ligt inmiddels alweer meer dan een half jaar in de schappen en weet een flinke playerbase te onderhouden. De game zat dan ook erg goed in elkaar en EA is de game dan ook blijven ondersteunen. In de XBNL-review schreef Clenn het volgende:


EA Sports WRC voelt niet aan als een Dirt Rally 3.0, wat ik toch had verwacht. Maar het is zeker net zo’n goede afspiegeling van het rallyrijden als 2.0 dat is. Het zoeken naar grip en snelheid Ă©n de spanning om maar geen schade te rijden, maken hier plaats voor het vinden van snelheid dankzij een enorme mate van controle en vele, vele kilometers aan authentieke rallyproeven. Op snelheid waan je je een echte held.
Met duidelijkere verwijzingen naar het wereldkampioenschap en (op punten na) moddervette audio, is dit een feest voor de liefhebber. Maar eigenlijk is het een feest voor iedereen: Het is een toegankelijke game geworden. Het is geen diepere simulatie van de sport dan de recentere WRC games of de Dirt Rally games, maar het is wel een hele authentieke rally beleving. Een grote ‘maar’ zijn de technische problemen die met name op de Series X spelen. Wacht even tot die zijn verholpen.

Het nieuwe seizoen introduceert een aantal nieuwe wagens en tracks. In bovenstaande trailer kun je een eerste indruk krijgen. Door XP verdienen in het spel kunnen spelers tot 30 aanpassingsitems vrijspelen, voor zowel de coureur alsmede nieuwe auto’s die ermee te ontgrendelen zijn.

Het nieuwe seizoen brengt ook 60 Moments gebaseerd op het WRC-seizoen van 2024. Deze dagelijkse uitdagingen vieren de geschiedenis van het WRC en bevatten evenementen in Spanje, Chili, Griekenland en Monte-Carlo.

Het 5e seizoen is vandaag live gegaan!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties