EA FC 25 toont releasetrailer

Het is weer tijd voor de jaarlijkse ‘update’ waar de liefhebbers toch weer gewoon geld aan uitgeven. FC 25 heeft de release trailer op het net gegooid zodat wij die weer kunnen delen.

Ik ben één van die mafkezen die het spelletje toch elk jaar weer oppakt. Noem het een afwijking. Maar gister heeft EA SPORTS FC 25 zijn lanceringstrailer onthuld met Jude Bellingham, coverster van zowel EA SPORTS FC 25 als EA SPORTS FC Mobile, naast Ballon d’Or Féminin-winnares Aitana Bonmatí en voetbaliconen David Beckham, Zinedine Zidane en Gianluigi Buffon, die elk een niet-aflatende toewijding tonen ‘Voor de club’. Met extra optredens van F1-wereldkampioen Max Verstappen, Trent Alexander-Arnold en muziekartiesten Dave en Tiakola, waarvan de laatste te horen is op de EA SPORTS FC 25-soundtrack, viert de campagne – gemaakt door Uncommon Creative Studio – de euforie van de overwinning, de lessen die voortkomen uit een nederlaag, en stelt de eeuwenoude vraag: wat zou jij doen voor de club?

De nieuwe campagne, die de gameplay van de geheel nieuwe Rush-ervaring laat zien, valt samen met vroege toegang tot FC 25 die sinds gister live gaat via de Ultimate Edition, nu beschikbaar, waardoor je een week lang vroege toegang krijgt en extra spelersvoordelen krijgt. EA SPORTS FC 25 wordt op 27 september de Standard Edition wereldwijd gelanceerd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties