Goed nieuws voor fans van Cal Kestis en de Star Wars Jedi-games. EA heeft bevestigd dat Respawn met een derde deel bezig is. Dit derde deel lijkt ook meteen de laatste uit de reeks te gaan worden.

Zo’n anderhalf jaar geleden, nog voordat Star Wars Jedi Survivor uitgebracht was, had toenmalig gameregisseur Stig Asmussen het stiekem al over de hoop dat hij nog een derde deel in de reeks mocht maken. Stig Asmussen werkt ondertussen niet meer bij Respawn en dus zal hij niet meer aan de game werken, maar EA Entertainment en Technology-directeur Laura Miele heeft tijdens een investeerders bijeenkomst laten weten dat Respawn ondertussen wel bezig is met het “laatste hoofdstuk” in de Star Wars Jedi-reeks.

Respawn is hard aan het werk om het laatste hoofdstuk uit dit spannende verhaal bij de spelers af te leveren.

Cameron Monaghan, de acteur die Cal Kestis speelt in de game, gaf eerder al stiekem eens prijs dat er aan de game gewerkt wordt dus een enorme verrassing is het wellicht niet, maar toch is het wel fijn om de bevestiging nu ook vanuit EA te krijgen.

De games uit de Star Wars Jedi-reeks doen het voor EA overigens ook erg goed met ruim 40 miljoen spelers die de reis met Cal Kestis op weg naar het worden van een machtige Jedi al gemaakt hebben.

Een mogelijke setting of releasedatum is nog helemaal niks over bekend, dus we zullen nog wel even geduld moeten hebben. Dan tot die tijd maar gewoon lekker aan de slag met Star Wars Outlaws van Ubisoft.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties