DYNASTY WARRIORS: ORIGINS vertelt meer over het verhaal van de game

Een heldhaftige vechtsporter baant zich een weg door de Three Kingdoms in oorlog! Zo kondigt KOEI TECMO zijn komende 1-tegen-1000 actiegame DYNASTY WARRIORS: ORIGINS met veel bombarie aan.

DYNASTY WARRIORS: ORIGINS belooft de meest intense actie tot nu toe in de Warriors­-serie te worden en laat fans kennis maken met een heldhaftige vechtsporter. Er staat hem veel te wachten terwijl hij vecht door golven vijanden op de slagvelden van de eeuwenoude Three Kingdoms.

De game introduceert een nieuwe, diepere interpretatie van de traditionele Three Kingdoms verhaallijn waarin de eeuwenoude Chinese geschiedenis getoond wordt. Het verhaal begint een jaar voor de Yellow Turban Rebellion in een tijd van veel onrust. De hoofdpersoon, een vechtsporter met geheugenverlies, bezoekt een dorp dat lijdt onder hongersnood. Daar ontmoet hij Zhang Jiao, een langharige man die mensen de helpende hand biedt, en Guan Yu, een bebaarde krijger die het onrecht van overheidsfunctionarissen aan de kaak stelt. Samen vechten ze tegen de legers van corrupte ambtenaren.

Je beleeft het meeslepende verhaal door de ogen van een hoofdpersoon met geheugenverlies, die zich als eenzame held door de geschiedenis weeft. De gebeurtenissen van de Three Kingdoms worden gedurende het verhaal in de game nog gedetailleerder beschreven, wat de ervaring helder en boeiend maakt voor zowel nieuwkomers als fans van Romance of the Three Kingdoms en Dynasty Warriors.

Om met de woorden van de maker te spreken: de game geeft een ongekend gevoel van realisme op elk slagveld, met het grootste aantal soldaten ooit in de geschiedenis van de serie. Vijandelijke soldaten vallen in samenwerking aan en zijn extreem formidabel. Hoewel je gebruik maakt van je eigen vaardigheden in gevechten, moet je ook samenwerken met bondgenoten om de weg vrij te maken. Zodra je het slagveld betreedt en je voorbereidt om te vechten, maken jij en je bondgenoten zich klaar op het slagveld, om het op te nemen tegen duizenden soldaten uit vijandige legers van ongekende schaal. Daarnaast kan je, onder bepaalde omstandigheden, tijdelijk Guan Yu en andere officieren besturen.

Om de fans kennis te laten maken met de nieuwe game heeft Akihiro Suzuki, de General Producer van DYNASTY WARRIORS: ORIGINS, samen met Producer Tomohiko Sho, onlangs een video vrijgegeven waarin ze hun verwachtingen voor de game schetsen, die je hieronder kunt bekijken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties