Dragon Age: The Veilguard toont diepgaande combat in nieuwe gameplay trailer

In een nieuwe gameplay trailer, gepresenteerd door BioWare, krijgen we een uitgebreide blik op het gevechtssysteem van Dragon Age: The Veilguard.

Deze RPG, die zich afspeelt in de wereld van Thedas, biedt spelers de mogelijkheid om hun personage, Rook, op maat te maken met behulp van diepgaande RPG-systemen. Spelers kunnen kiezen uit drie classes voor Rook, namelijk: Warrior, Rogue of Mage. Uiteraard beschikt iedere class over unieke vaardigheden en specialisaties die de speelstijl volgens de ontwikkelaar sterk zullen beïnvloeden.

Bovenstaande video richt zich op de Warrior-klasse, waarbij spelers vaardigheden kunnen kiezen die zich richten op directe gevechten en verdediging. Het gevechtssysteem is ontworpen om zowel strategisch als vloeiend te zijn, met de mogelijkheid om vaardigheden te wisselen via een Ability Wheel. Daarnaast introduceert de game Specializations, krachtige opties die Rook toegang geven tot ultieme vaardigheden zoals de verwoestende Warden’s Fire voor de Grey Warden Champion. Deze specialisaties voegen een extra laag toe aan de gevechten, waardoor spelers hun personage verder kunnen aanpassen aan hun voorkeur.

Dragon Age: The Veilguard is vanaf 31 oktober 2024 op de Xbox Series X|S beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties