Double Dragon Revive aangekondigd

In de categorie cultclassics zien we vandaag een nieuwe Double Dragon aangekondigd worden. Double Dragon Revive moet in 2025 verschijnen. Wat zijn we te weten gekomen?

De Double Dragon-serie, die sinds zijn debuut in de arcadehallen in 1987 een pionier is in het belt-scroll actiegenre, is terug met Double Dragon Revive. Dankzij de onwankelbare steun van retro game-enthousiastelingen maakt deze klassieke franchise een comeback!

In Double Dragon Revive worden geliefde personages uit de gouden tijd van arcades opnieuw tot leven gebracht in moderne 3D-graphics. De ontwikkelaar schrijft hierover: ‘spelers kunnen vijanden uit het verleden tegemoet treden terwijl de Lee-broers zich op een nieuw avontuur begeven’.

Over Double Dragon Revive

Double Dragon Revive biedt de ultieme belt-scroll actievervaring waarbij spelers horizontaal over het scherm bewegen om vijanden te verslaan. De gameplay blijft eenvoudig en intuïtief, maar is geoptimaliseerd met verfijnde besturing en balans voor moderne spelers: ‘onder toezicht van ervaren medewerkers van Arc System Works, kunnen zowel nieuwe als terugkerende spelers zich direct in het spel onderdompelen’.

Double Dragon Revive wordt uitgebracht op de Xbox Series X|S. De game moet in 2025 verschijnen, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties