Diablo IV’s eerste uitbreiding Vessel of Hatred nu verkrijgbaar

Diablo IV-fans kunnen vanaf vandaag aan de slag met Vessel of Hatred, de langverwachte eerste uitbreiding van de game.

Spelers worden meegenomen naar de jungles van Nahantu, waar het verhaal van Diablo IV verdergaat en de dreiging van Mephisto opnieuw opduikt. Het is aan jou als speler om zijn ‘kwaadaardige plannen te doorgronden en te stoppen voordat zijn corruptie Sanctuary volledig in zijn greep krijgt’, aldus de uitgever.

De uitbreiding introduceert de nieuwe Spiritborn-klasse, die gebruikmaakt van vier Spirit Guardians: Jaguar, Gorilla, Eagle en Centipede. Deze veelzijdige vechters zetten ‘geestelijke energie’ in om hun vijanden te verslaan, wat zorgt voor een geheel nieuwe speelstijl binnen het Diablo-universum. Ook wordt de endgame uitgebreid met de Dark Citadel, een co-op-dungeon waar spelers samen nieuwe uitdagingen moeten aangaan en strijden tegen een eindbaas.

Samen met de lancering van Vessel of Hatred worden ook updates doorgevoerd voor alle spelers van Diablo IV, waaronder verbeterde aanpassingsmogelijkheden en wijzigingen in het levelling-systeem en Paragon-systeem. Vanaf 8 oktober zijn er bovendien speciale Twitch Drops beschikbaar met exclusieve beloningen zoals de Ghost of the Conquered Mount.

Ga jij de Vessel of Hatred-uitbreiding spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties