Dead Rising Deluxe Remastered krijgt een releasedatum

Vorige week zagen we de game van Capcom al aangekondigd worden, deze week horen we een releasedatum.

In bovenstaande trailer zien we opnieuw beelden van Dead Rising. We zien dat deze geüpdatete versie van Dead Rising is aangepast met sterk verbeterde graphics.

De game is opnieuw geanimeerd met Capcom’s Re Engine, bekend van spellen zoals Resident Evil 4, Dragon’s Dogma 2, en Devil May Cry 5. Dead Rising Deluxe Remaster toont Frank West en het met zombies gevulde Willamette Parkview Mall in verbluffend detail, met real-time verlichting en schaduwen, tot 4K-resolutie en 60 FPS.

Willamette

Als je nieuw bent in Dead Rising, welkom in Willamette! Dead Rising speelt zich af in Willamette, Colorado, specifiek in een enorm winkelcentrum met diverse gebieden, van speciaalzaken tot een food district, een park en meer. Spelers stappen in de schoenen van Frank West, een fotojournalist die altijd op zoek is naar een sappig verhaal.

Talrijke gebruiksvriendelijke verbeteringen, functies en aanpassingen zijn toegevoegd, zoals de mogelijkheid om te bewegen tijdens het richten, een auto-save functie, volledige voice-over voor alle NPC-interacties, verbeterde besturing en aanpassingen aan de VS, waardoor dit de ultieme Dead Rising-ervaring is voor zowel nieuwkomers als ervaren zombie killers.

B-horrorfilms

De ontwikkelaar laat weten dat als je de originele Dead Rising op de Xbox 360 hebt gespeeld, je gerust kunt zijn dat de identiteit van de game volledig intact is, inclusief de snelle en overdreven karakteranimaties. Dead Rising Deluxe Remaster behoudt de toon van het origineel, geïnspireerd door B-horrorfilms met een donker gevoel voor humor, maar doet dit alles met een serieuze toon. “Deze eerste game in de serie is geliefd bij Dead Rising-fans met een reden”, aldus Capcom.

Releasedatum

Dead Rising Deluxe Remaster wordt gelanceerd op 19 september 2024! Een fysieke release van de game volgt enkele maanden later in november.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties