De magische wereld van Fae Farm komt op 22 oktober naar Xbox

Phoenix Labs heeft vandaag aangekondigd dat hun knusse farming-simulatiegame Fae Farm op 22 oktober 2024 zal verschijnen voor Xbox Series X|S, Xbox One en de Windows Store. Bij de lancering zijn zowel de Standard Edition als de Deluxe Edition beschikbaar, samen met de DLC-pakketten Coasts of Croakia en Skies of Azoria.

In Fae Farm kunnen spelers een prachtige boerderij bouwen en op avontuur gaan in de betoverende wereld van Azoria. Elke dag kunnen spelers hun gewassen en boerderijdieren verzorgen, maken ze vrienden met de inwoners, verkennen ze verschillende omgevingen, verzamelen ze grondstoffen en decoreren ze hun homestead. Daarnaast zijn er geheimen in de magische wereld te ontrafelen. Bovenstaande trailer geeft alvast een goede indruk.

De DLC-pakketten breiden de spelwereld verder uit. Coasts of Croakia introduceert nieuwe eilanden, personages en een magische kikkerachtige metgezel, terwijl Skies of Azoria spelers meeneemt naar de landen boven Azoria, waar nieuwe uitdagingen en vriendschappen wachten.

Fae Farm komt op 22 oktober uit voor Xbox, met zowel de Standard als Deluxe Edition beschikbaar bij de lancering.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties