De functie van Masks in Enotria: The Last Song uitgelegd

In een nieuwe video wordt uitgelegd wat de betekenis van maskers in Enotria is.

De ontwikkelaars hebben weer een korte video gemaakt over Enotria: The Last Song. Dit keer gaat het over de rol die maskers in de game hebben. Het zal je namelijk in vorige video’s en trailers vast niet ontgaan zijn dat maskers een belangrijk onderdeel van de gameplay zullen zijn.

In de wereld van Enotria komen spelers tientallen vijanden tegen. Deze vijanden dragen verschillende maskers, die in de Italiaanse folklore (waar de game op gebaseerd is) belangrijk zijn. Behalve dat de maskers een bijdrage aan het verhaal leveren, zouden er RPG-elementen aan gekoppeld zijn. Spelers die bepaalde bazen verslaan, kunnen hun masker overnemen en daarmee nieuwe speelstijlen ontgrendelen. In bovenstaande video krijgen spelers hier een eerste indruk van.

Over Enotria: The Last Song

Enotria: The Last Song is een souslike actie-RPG waarin spelers in de huid kruipen van een held die door een magisch-realistische versie van Italië reist, een wereld vol mythen en legendes. In de omschrijving van de game lezen we dat Enotria: The Last Song beoogt een meeslepend verhaal met uitdagende combat te combineren, een game die precisie en strategisch denken vereist. Spelers kunnen kiezen uit een breed scala van meer dan 100 wapens, elk met hun eigen unieke vechtstijl, terwijl ze de mysteries van Enotria ontrafelen en de balans herstellen in een land dat overspoeld wordt door duisternis.

De releasedatum voor Enotria: The Last Song op Xbox is voorlopig nog onbekend. De game zal echter niet meer lang op zich laten wachten en de verwachting is dat Enotria dit najaar op de Xbox Series X|S te spelen is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties