Darkest Dungeon II brengt fysieke versie uit

Skybound Games heeft vandaag in samenwerking met ontwikkelaar Red Hook Studios aangekondigd dat de fysieke editie van Darkest Dungeon II voor PlayStation 5, Xbox Series X en Nintendo Switch nu verkrijgbaar is bij wereldwijde retailers. Om het nieuws te vieren, heeft Skybound Games hier een trailer gedeeld met de fysieke edities:

The Darkest Dungeon II physical edition omvat het volgende voor € 39,99:

  • Nintendo Switch-gamecartridge, PlayStation 5- of Xbox Series X-schijf
  • Ingewikkeld bouw-je-eigen postkoetsmodel
  • Inwisselcode voor de angstaanjagende soundtrack van Darkest Dungeon II

Over Darkest Dungeon II

Darkest Dungeon II is een rogue-lite turn-based roadtrip van de verdoemden. Vorm een groep, rust je postkoets uit en ga op pad door het vervallen landschap met nog één kanst om een apocalyps af te wenden die wordt veroorzaakt door je eigen mislukkingen. De grootste gevaren waarmee je wordt geconfronteerd komen verrassend genoeg uit jezelf.

De game is het vervolg op de veelgeprezen Darkest Dungeon en bevat nieuwe 3D-beelden in dezelfde kenmerkende stijl als het origineel, een nieuwe op runs gebaseerde roadtripstructuur, een verbeterde versie van het innovatieve turn-based vechtsysteem, veertien speelbare helden, vijf regio’s, vijf eindbazen en een metagame-hub (“The Altar of Hope”) met uitgebreide aanhoudende upgrades. Darkest Dungeon II werd voor het eerst uitgebracht in Early Access in de Epic Games Store in oktober 2021 en heeft een regelmatige cadans van belangrijke inhoud en functie-updates gezien door Red Hook met behulp van feedback van de community. De eerste DLC, The Binding Blade, werd uitgebracht op 11 december 2023 en de volledige game werd op 15 juli 2024 digitaal gelanceerd op consoles, met lovende recensies. Dat is niet alles. Er zit nog het een en ander in de pijplijn de komende maanden dus je krijgt meer waar voor je geld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties