De game van Studio MDHR bestaat deze week 6 jaar en dat mag gevierd worden!

Studio MDHR lanceert op 29 september een speciale update voor Cuphead, exclusief voor Xbox en Windows. De update is een bedankje aan de Xbox-community voor hun steun aan deze baanbrekende ID@Xbox-game.

De update bevat een nieuw bonus menu met een kunstgalerij, een muziekspeler en een video speler met behind-the-scenes beelden van Cuphead. De inhoud omvat meer dan 100 hi-res foto’s uit het MDHR-archief, de volledige Cuphead-soundtrack met 86 nummers en meer.

De update geeft een kijkje achter de schermen bij het maken van Cuphead, van de vroege concepten en ongebruikte kunstwerken tot de opnamesessies van het orkest. De update laat ook zien hoeveel aandacht er is besteed aan het creëren van een authentieke jaren ’30-stijl voor de menu’s en de interface.

Studio MDHR bedankt het ID@Xbox-programma voor hun hulp en ondersteuning bij het ontwikkelen en uitbrengen van Cuphead. Zonder ID@Xbox zou Cuphead niet het succes zijn geworden dat het nu is. Studio MDHR is ook dankbaar voor de liefde en het enthousiasme die ze hebben ontvangen van de fans op Xbox.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties