Commandos: Origins speelbaar op Gamescom

Kruipen, sluipen en killen. Commandos was een titel waar ik alvast in vroegere dagen van smulde. Vandaag hoorden we dat Origins naar de Gamescom komt.

Bereid je voor op de strijd terwijl Kalypso Media en Claymore Game Studios de nieuwste gameplay-trailer voor Commandos: Origins onthullen, die ook wordt getoond op gamescom 2024. Het langverwachte deel in de veelgeprezen Commandos-serie biedt een exclusief kijkje in de tactische stealth-gameplay die fans later dit jaar zal boeien.

We zijn ongelooflijk trots om Commandos: Origins voor het eerst aan een breed publiek te presenteren op gamescom 2024. Dit is een belangrijke mijlpaal voor onze studio na zo lang in het geheim aan onze game te hebben gewerkt. Nu we dichter bij de release komen, zijn we verheugd om gamers de kans te bieden om aan hun eerste missie op de beursvloer te beginnen en we staan te popelen om hun feedback te horen terwijl ze de meeslepende tactische gameplay van Commandos: Origins uit de eerste hand ervaren

Juergen Reusswig, Studio Director bij Claymore Game Studios.

Commandos: Origins neemt je mee naar het begin van de reis van de Commandos. Spelers wagen zich aan missies samen met legendarische personages zoals Jack O’Hara (The Green Beret) en Thomas Hancock (The Sapper), navigerend door een setting uit de Tweede Wereldoorlog. 

Bezoekers op gamescom 2024 hebben de unieke kans om Commandos: Origins persoonlijk te spelen. De Xbox-versie is beschikbaar om te spelen op de Xbox-stand in hal 7. Deelnemers worden uitgenodigd om de meeslepende, real-time tactische stealth-gameplay te ervaren die de serie heeft gedefinieerd, nu opnieuw vormgegeven met geavanceerde graphics. 

Commandos: Origins breidt uit naar PlayStation 4 en Xbox One

Commandos: Origins zal ook beschikbaar zal op zowel PS4 als Xbox One. Deze beslissing komt naar aanleiding van uitgebreide feedback. Door Commandos: Origins naar deze extra platforms te brengen, wil Claymore Game Studios een breder publiek bereiken en een uitzonderlijke game-ervaring bieden aan nog meer fans van de serie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties