Clair Obscur: Expedition 33 onthult voice-actors en geeft info over de releasedatum!

De Franse indie-ontwikkelaar Sandfall Interactive heeft vandaag nieuwe informatie vrijgegeven over hun aankomende titel Clair Obscur: Expedition 33. In een nieuwe video krijgen spelers een eerste blik op de cast van personages en enkele elementen van de gameplay.

De voice-actors van Expedition 33 bevat een mix van bekende film- en gameacteurs, waaronder Charlie Cox (Daredevil), Andy Serkis (The Lord of the Rings) en Jennifer English (Baldur’s Gate III). Zij vertolken verschillende personages in een verhaal dat zich richt op de strijd van een groep expeditieleden die de mensheid willen bevrijden van een donkere dreiging.

Qua gameplay laat de trailer zien dat spelers door verschillende omgevingen zullen navigeren, zoals bosgebieden, het beklimmen van rotsen en het overbruggen van grote kloven. Qua combat wisten we al dat de game een combinatie gaat bieden van turn-based mechanics met een focus op timing.

Met Clair Obscur: Expedition 33 streeft Sandfall Interactive naar een balans tussen ‘verhalend drama en tactische gameplay’. Hoewel er nog veel details onbekend zijn, geeft de trailer een eerste indruk van de toon en sfeer van het spel, dat zich lijkt te richten op een mix van actie en emotie. Verdere informatie over de game en haar ontwikkeling zal naar verwachting in de aanloop naar de release volgen.

Clair Obscur: Expedition 33 staat gepland voor een release in het voorjaar van 2025 en komt beschikbaar op Xbox Series X|S (inclusief Game Pass) en pc.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties