Cinematische trailer van Call of Duty: Black Ops 6 Zombies onthuld

In het najaar komt Call of Duty: Blacks Ops 6 uit. In een nieuwe trailer kunnen spelers alvast een eerste indruk krijgen.

In Black Ops 6 Zombies worden voormalige leden van het Requiem-team, na vijf jaar gevangenschap in een afgelegen buitenpost in de Filippijnse Zee, geconfronteerd met een kritieke situatie. Ze proberen te ontsnappen met de hulp van een mysterieuze Filippijnse smokkelaar en een voormalige tegenstander. Dit markeert een nieuwe fase in hun strijd tegen de Dark Aether.

Na de sluiting van de laatste dimensionale poort door het CIA geleide Requiem-team, en de zelfopoffering van Samantha Maxis, blijken de gevolgen verwoestender dan verwacht. De senior leden van Requiem zijn gearresteerd op bevel van Edward Richtofen. Black Ops 6 Zombies duikt dieper in de Dark Aether-verhaallijn en de persoonlijke en fysieke veranderingen van de gevangen helden. Terwijl Terminus wordt overspoeld door undead chaos, wordt de stad Liberty Falls in West Virginia eveneens getroffen door een zombieaanval. De helden moeten nu samenwerken om te overleven tegen een ongekende dreiging.

Call of Duty®: Black Ops 6 verschijnt op 25 oktober 2024 op de Xbox Series X|S en Xbox Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ambassador
Ambassador
1 maand geleden

Het verhaal volg ik sinds BO3 niet meer maar vind het wel jammer dat ze gestopt zijn met de oude crew.
Richtofen, Dempsy, Nicolai en Takahashi waren toch wel iconisch! Vooral de stemmen waren fantastisch! Met Nolan North als mijn favoriet!