Chronos: The New Dawn aangekondigd

De Xbox Partner Preview zit er weer op en er werden best een aantal leuke nieuwe dingen aangekondigd. Een van die nieuwe games is Chronos: The New Dawn.

Ze hebben de remake van Silent Hill 2 nog maar net afgeleverd of de volgende game van het Poolse Bloober staat alweer klaar. Chronos: The New Dawn is een third person survival horror game die zich afspeelt in een grimmige wereld die Oost-Europese architectuur met retro-futuristische technologie combineert.

In het verleden ben je getuige van een wereld in de nasleep van een cataclysmische gebeurtenis die de mensheid voor eeuwig heeft veranderd. Ondertussen is in de toekomst elk moment een gevecht om te overleven tegen gevaarlijke gedrochten die zowel je reflexen als je tactisch nadenken op de proef stellen.

Jij bent een Traveler die werkt voor The Collective. Je missie is om in de woestenij time rifts te vinden die je terugbrengen naar het Polen uit de jaren ’80. Hier moet je enkele cruciale mensen die eerder zijn gestorven in de Apocalyps zien te redden van hun lot en hen meenemen naar de toekomst.

De game heeft nog geen exacte releasedatum, maar moet ergens volgend jaar uit gaan komen. Hij staat bij mij alvast duidelijk op de radar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties