Chaotische schoolmanagement simulator “Let’s School” vanaf vandaag beschikbaar

PM Studios en Pathea Games kondigen aan dat de schoolmanagementsimulatie Let’s School vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar is voor Xbox Series X|S en Xbox One.

In Let’s School kunnen spelers hun eigen onderwijsinstellingen opbouwen en beheren als een directeur. Spelers kunnen gebouwen in verschillende vormen construeren, curricula op maat maken voor diverse vakken, leraren aannemen en ontslaan, huisdieren adopteren om het schoolleven te verbeteren, plotselinge kikkeruitbraken voorkomen, studenten controleren om brandincidenten te vermijden, naschoolse clubs organiseren en allerlei aspecten van de school aanpassen, van decor tot logo’s op uniformen. Spelers hebben de vrijheid om hun school naar eigen inzicht te beheren en hebben de middelen om studenten te begeleiden naar academische prestaties.

Let’s School werd in juli 2023 op pc gelanceerd en kreeg positieve beoordelingen. De consoleversie breidt de managementgameplay van Let’s School uit naar een groter publiek, met ondersteuning voor controllers, een geoptimaliseerde gebruikersinterface en andere verbeteringen.

Een fysieke versie van Let’s School zal later dit jaar ook verkrijgbaar zijn bij retailers. Meer informatie over die versie wordt na de digitale release bekendgemaakt. De digitale versie van Let’s School is vanaf vandaag beschikbaar voor de Xbox Series X|S en Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties