De backlog aan games puilt uit! Stapels met games waaraan ik begonnen ben, maar die ik niet afgemaakt heb. In 2024 gaat het roer om! Mijn goede voornemen is om games vaker uit te spelen en de credits te laten rollen als nooit tevoren. Staat de teller eind 2024 niet op minstens 40 afgeronde games, dan is het eerste rondje tijdens de XBNL-community BBQ voor mijn rekening!

De 40 afgeronde games komen in zicht. Met Hypercharge: Unboxed tik ik nummer 31 van het jaar af. Een game die veel plezier op het beeldscherm weet te toveren.

Wat voor soort game is Hypercharge: Unboxed

Hypercharge: Unboxed is een actieshooter die zowel ouders als kinderen verwelkomt in een levendige wereld van actiefiguren en speelgoed. De game is voor de meeste volwassenen een trip down memory lane, of naar je jeugdjaren of naar de begin jaren van het Xbox 360 tijdperk. Een tijdperk waar de online multiplayer tot leven kwam en vrienden met elkaar eindeloos konden gamen. Hypercharge: Unboxed roept een zelfde soort gevoel op!

Hypercharge: Unboxed kent een campaign en een multiplayer mode. In de campaign kunnen spelers een 14-tal levels doorlopen. Zij verslaan waves aan speelgoedsoldaten, helikopters en zo nog wat meer speelgoed arsenaal. In de online multiplayer van Hypercharge: Unboxed kun je de campaign doorlopen, maar kun je ook allerlei verschillende soorten modi spelen. Hypercharge: Unboxed biedt traditionele PvP-modi waarin spelers tegen elkaar kunnen strijden, waaronder Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Battery, Infection (waarbij één speler begint als de “besmette” en andere spelers moet infecteren; de laatste overlevende wint) en King of the Hill. Hoewel deze modi niets nieuws of baanbrekends bieden, zijn ze toch verdomd leuk om te spelen.

Credits

Ik heb me uitstekend met Hypercharge: Unboxed vermaakt. Na een uurtje of 10 heb ik alle 14 levels gespeeld en heb ik in de online multiplayer er nog wat extra uurtjes aan vastgeplakt. In de XBNL-review schreven collega-redacteur Domingo en ik al over de heerlijke shooter-actie en speelse levels. Hypercharge: Unboxed is een game die je terugbrengt naar je kindertijd en de beginjaren van het online multiplayer tijdperk. Een heerlijke game voor tussendoor en pure fun! Kortom, lekker spelen tot de credits rollen en misschien nog wel een beetje langer!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties