Groot nieuws voor de Witcher fans onder ons. Hun project genaamd Polaris, beter bekend als The Witcher 4 staat op het punt om volledig in productie te gaan.

De afgelopen maanden liet CD Projekt Red al weten druk bezig te zijn met The Witcher 4 die toen al in pre-productie was. Ondertussen heeft men het ontwikkelteam compleet en is de game gereed om in volledige productie te gaan. Veel is er helaas nog niet bekend over de game. Al schreef collega redacteur Niels begin dit jaar over de toekomst van The Witcher. En die blijkt behoorlijk rooskleurig te zijn.

Daarnaast liet stemacteur Doug Cockle die we kennen als Geralt of Rivia recent weten dat Geralt terugkeert in de game. De plannen van CDPR zijn zeer ambitieus. The Witcher 4 zou namelijk al in 2025 uit moeten gaan komen. Al lijkt dit wel heel ambitieus gezien de game nog in volledige productie moet gaan. Een release datum in 2026 zal daarom waarschijnlijker zijn.

Zoals Niels dus eerder al zei is de toekomst van The Witcher behoorlijk rooskleurig en mogen fans zich gaan verheugen op een nieuw deel in de franchise. We zullen echter wel zoals het er nu uitziet voorlopig nog een tijdje geduld moeten hebben.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ambassador
Ambassador
17 dagen geleden

Dat ze maar alle tijd nemen die nodig is! En dan maar hopen dat het de kwaliteit en het succes van de vorige Witcher kan evenaren.