Call of Duty®: Modern Warfare® III komt 24 juli naar Xbox Game Pass

Liefhebbers van Call of Duty®: Modern Warfare® III opgelet, we hebben een mooi nieuwtje te delen!

Het gerucht ging al rond dat Call of Duty®: Modern Warfare® III naar Xbox Game Pass zou komen. Vandaag maakt Microsoft bekend dat de populaire shooter naar de abonnementsdienst van Xbox gaat komen. Wanneer? Morgen!

Ja, je leest het goed. Op woensdag 24 juli 2024 zal de nieuwste Call of Duty via Xbox Game Pass te spelen zijn. in bovenstaande trailer zien we de aankondiging voorbij komen. Overigens, het derde deel mag dan wel het nieuwste deel uit de franchise zijn, maar of het ook de beste is dat valt te betwisten.

In de XBNL-review schreef redacteur Niels:

Ik kan inhoudelijk nog verder gaan over deze game en welke modi er nu zijn. Kijk naar Modern Warfare II en gooi daar een nieuw soort zombiemodus in en je hebt je antwoord. We moeten dit soort games gaan boycotten. De uitgever moet de pijn gaan voelen wanneer dit soort titels uitkomen waarbij de toegevoegde waarde nihil is. De game is weer miljoenen keer verkocht, dus de uitgever gaat de pijn nog niet voelen helaas.
De reden dat ik deze game geen lager cijfer geef, is omdat alles wel gewoon werkt. De game an sich speelt goed en er zijn geen broken mechanics. Dus de kritiek is meer op de richting van inhoud van de game en niet op de techniek. Ook op audiovisueel vlak is er bij deze game echt niets te klagen. Maar de rest… pffff.

XBNL-review

Eerste paar games druppelen Game Pass binnen

Het heeft lang geduurd voordat de eerste games van Activision-Blizzard aan Xbox Game Pass toegevoegd werden. De overname is al een tijdje rond, maar de releases van de games in de abonnementsdienst van Xbox bleven uit. Maar, met de recente toevoeging van Diablo IV, en morgen dus Call of Duty®: Modern Warfare® III, komt de Xbox Game Pass-trein op stoom. Ga jij deze games spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties