Vanaf 25 oktober 2024 worden drie grote Call of Duty-titels beschikbaar gemaakt voor Xbox Cloud Gaming via Game Pass Ultimate.

Dit betekent dat spelers Call of Duty: Black Ops 6, Modern Warfare III en Warzone kunnen streamen en spelen op diverse apparaten, waaronder consoles, pc’s, mobiele telefoons, geselecteerde Samsung-tv’s, Amazon Fire TV en Meta Quest-apparaten. Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise kunnen Call of Duty-fans de games via de cloud gaan spelen.

Dat juist komende weken deze functies beschikbaar komen heeft natuurlijk alles te maken met de naderende release van Call of Duty: Black Ops 6. De game van Xbox en Activision komt op 25 oktober 2024 op alle platformen uit. Black Ops 6 markeert een nieuw hoofdstuk in de Black Ops-serie, met een verhaal dat zich afspeelt in de vroege jaren ’90. Je hebt er hier meer over kunnen lezen. Call of Duty: Black Ops 6 lanceert met een verhaallijn, multiplayer en ook kunnen spelers weer aan de slag met de Round-Based Zombies-modus.

Daarnaast zullen Call of Duty: Modern Warfare III en de battle royale-titel Call of Duty: Warzone via Xbox Cloud Gaming beschikbaar worden gesteld. De introductie van deze Call of Duty-titels in Xbox Cloud Gaming geeft spelers de mogelijkheid om de games op een breder scala aan apparaten te spelen, waaronder pc’s, mobiele apparaten en consoles. Dit maakt deel uit van Microsofts bredere strategie om de toegankelijkheid van games te vergroten, met in de toekomst waarschijnlijk meer Activision- en Blizzard-titels die via Game Pass en de cloud beschikbaar worden gesteld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties