Call of Duty: Black Ops 6 controller en accessoires aangekondigd

Met de release van Call of Duty: Black Ops 6 in aantocht, heeft Xbox een nieuwe reeks accessoires aangekondigd.

De Black Ops 6 Collection bevat onder andere een Xbox Wireless Controller, een Xbox Elite Wireless Controller Series 2, en een Xbox Series X Wrap, elk met een ontwerp dat inspeelt op de ’90s spionagethriller sfeer van de game.

De nieuwe controllers, verkrijgbaar via Xbox Design Lab, bieden spelers de mogelijkheid om hun eigen Call of Duty-thema aan te passen met opties zoals kleur, knoppen, en metalen afwerkingen. Het ontwerp van de standaard controller toont ‘een laag van geheime documenten, coördinaten en Black Ops-symbolen, terwijl de Elite Series 2 inspeelt op spelers die meer controle en aanpasbaarheid zoeken’. Beide controllers ondersteunen Xbox Series X|S, Xbox One, PC en mobiele apparaten.

Daarnaast komt er ook een speciale Xbox Series X Wrap. Dit omslagontwerp is een ‘eerbetoon aan de complexe verhaallijnen van de game’, waarover je onder andere hier meer hebt kunnen lezen, met verwijzingen naar de campagne en de iconische Zombies-modus. Pre-order van de wrap geeft spelers ook toegang tot een bonus van een uur dubbele XP voor de game, die op 25 oktober 2024 verschijnt.

De Black Ops 6 Collection is vanaf vandaag te bestellen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties