Bouw je eigen sprookjesrijk in Fabledom!

Vanaf vandaag beschikbaar op de Xbox Series X|S

Vandaag is Fabledom officieel beschikbaar, een nieuwe stadsbouwer waarin spelers hun eigen sprookjesrijk kunnen creƫren. In deze game kunnen spelers op een toegankelijke en eenvoudige manier een dorp opbouwen en zien uitgroeien tot een bloeiende stad, zonder dat er ingewikkelde optimalisaties of gedetailleerde planning nodig is. Iets voor jou?

Fabledom speelt zich af in een wereld waar sprookjes werkelijkheid zijn geworden. Spelers beginnen met het opbouwen van een dorp en zien het uitgroeien tot een bloeiende stad. De game biedt de mogelijkheid om op een ontspannen manier te bouwen en te verkennen, waarbij spelers hun stad vormgeven, grondstoffen verzamelen, en relaties opbouwen met naburige koninkrijken.

Uniek aan Fabledom is de focus op romantiek en diplomatie. Spelers kunnen een koning of koningin kiezen om mee te regeren, wat de speelstijl beĆÆnvloedt. Daarnaast kunnen spelers handel drijven, bondgenootschappen sluiten of conflicten aangaan met andere rijken, en zelfs een leger opbouwen om hun koninkrijk te verdedigen tegen vijandige krachten. In bovenstaande launch trailer kunnen spelers een goede indruk van de game krijgen.

Fabledom is nu beschikbaar voor Xbox Series X|S! Ga jij de game spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties