Blizzard toont beelden van nieuwe Spiritborn class in Diablo IV

In een nieuwe trailer zien we de Spiritborn class in Diablo IV aangekondigd worden. Kijk je mee?

Diablo 4’s Vessel of Hatred uitbreiding komt steeds dichterbij en Blizzard heeft tijdens een lange livestream de eerste gameplay en details gedeeld over de nieuwe Spiritborn klasse. Volgens de lore komt de Spiritborn uit de jungles van Sanctuary’s Nahantu en wordt beschreven als “een toppredator met een diepe verbinding met het spirituele rijk”. Vanuit een gameplay perspectief is de Spiritborn een klasse die zich richt op behendigheid en is opgebouwd rond een spiritueel doordrenkt vechtsport arsenaal – met elementen van Muay Thai, taekwondo, karate, kickboksen en boksen – wat belooft Diablo 4’s “snelste en meest agressieve” klasse tot nu toe te maken.

Vier goddelijke Spirit Guardians

De Spiritborn heeft meerdere mogelijkheden om snel afstanden te overbruggen ingebouwd in zijn basisaanvallen, verschillende bewegingsvaardigheden met “zeer hoge schade”, en diverse manieren om ontwijkingen te verbeteren. Alle vaardigheden zijn thematisch verbonden aan vier goddelijke Spirit Guardians die worden opgeroepen tijdens gevechten.

Er is een jaguar die moed en felheid vertegenwoordigt; een enorme duizendpoot die balans en volharding belichaamt; een gigantische adelaar die bewustzijn en finesse weerspiegelt, en een gorilla die een manifestatie is van bescherming en kracht. De jaguar vaardigheden draaien om snelheid en constante druk, met een nieuwe buff genaamd Ferocity die de aanvalsnelheid verhoogt. De gorilla biedt een meer verdedigende speelstijl met vaardigheden gericht op bescherming, zoals damage reduction via actieve blokkeringen. De adelaar focust op bewegingsvrijheid en strategische herpositionering, terwijl de duizendpoot vaardigheden heeft die schade over tijd en crowd control combineren.

Alle vaardigheden kunnen worden gemixt voor meer flexibiliteit, of spelers kunnen zich specialiseren in een enkele Spirit Guardian voor een specifiek speelstijlvoordeel.

Veel nieuwe content

De introducatie van de Spiritborn wordt onderdeel van de uitbreiding die later dit jaar verschijnt. De uitgever laat in een persbericht het volgende over de nieuwe class weten:

  • De Spiritborn is een volledig nieuwe klasse in de Diablo-reeks die beroep doet op de sterkte van de vier Spirit Guardians: Jaguar, Gorilla, Eagle en Centipede. Ze zijn meesters in handgevechten met een veelzijdige speelstijl waarmee ze demonen kunnen doden met behulp van geestenergie.
  • De Spiritborn komen uit de gloednieuwe Nahantu-regio en hebben een rijke geschiedenis die draait om hun toewijding aan het beschermen van de Spirit Realm, een spookachtige weerspiegeling van Sanctuary waar de zielen van de jungle een doel hebben dat verder gaat dan het leven.
  • De Spirit Guardians vertegenwoordigen de verbinding tussen de mens en de natuurlijke wereld. De krijger ziet haar kracht in de Gorilla, de jager ziet zijn snelheid in de Jaguar, de strateeg ziet zijn waakzaamheid in de Eagle en de apotheker ziet haar praktijk in de Centipede en het bederf dat hij verslindt.
  • Gebruik de nieuwe Skill Tag, Incarnate, om de eigenschappen van een Guardian te belichamen en een passieve bonus te ontvangen.
  • Nieuwe Legendaries en Uniques op maat van de Spiritborn zullen beschikbaar zijn met de Vessel of Hatred-uitbreiding. Deze voorwerpen kunnen inspelen op verschillende speelstijlen van de Spirit Guardians, vaardigheden verbeteren of de inherente kracht van een speler versterken.
  • Een nieuwe klassenqueeste zal beschikbaar zijn voor de Spiritborn zodra spelers level 15 hebben bereikt. Als je aan deze queeste begint, kun je je aanpassen aan de manieren van de Spirit Guardians en de Spirit Hall ontgrendelen.
  • Gebruik de Spirit Hall om een Spiritborn build te verbeteren door een Primary Spirit te kiezen voor een speciale bonus en de toevoeging van de Skill Tag van de Spirit aan alle Skills. Op level 30 kunnen spelers een secundaire bonus kiezen van dezelfde Guardian of een andere die de band versterkt of verweeft met de mechanieken van een andere Guardian

Releasedatum

Diablo IV: Vessel of Hatred is vanaf 8 oktober 2024 beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties